tot volgend jaar !!!
40ste EDITIE 2016
Inschrijven
 
De deelnemers (vanaf 15 jaar) kunnen inschrijven in verschillende categorieën:

  cat A: Herenploeg
  cat B: Damesploeg (mag uit vijf deelneemsters bestaan)
  cat C: Lolploeg (enkel in deze categorie zijn elektrisch ondersteunde fietsen toegelaten)
  cat D: Alone-riders (max 1 deelnemer)
  cat E: Wandelaar(s)
  cat F: Mixedploeg (min. 1 vrouw)
  cat G: Mountainbikers
  cat H: Joggersploeg

Elke ploeg bestaat uit maximum vier renners, met uitzondering van de alone riders (alleen) en de vrouwenploeg die vijf renners mag tellen.

Minderjarigen (onder 18 jaar) moeten vergezeld zijn van minstens 1 meerderjarige in de ploeg en moeten een getekende ouderlijke toestemming kunnen voorleggen. De ploegverantwoordelijke geeft bij het inschrijven akkoord dat de minderjarige deelnemer(s) toestemming hebben van ouders/voogd en blijft in alle gevallen verantwoordelijk voor deze deelnemer(s)! De organisatie kan in geen enkele vorm van welke aard dan ook verantwoordelijk worden gesteld!

De inschrijvingen gebeuren via ons elektronisch inschrijvingsformulier die u na het invullen en bevestigen, moet afprinten en ondertekenen. Na het invullen van het inschrijvingsformulier ontvangt u meteen een bevestiging van deelname via mail (let op: deze bevestigingsmail kan in de map 'ongewenst' terecht komen).

Er zijn 2 mogelijkheden om uw inschrijvingsgeld over te maken.
  • Ofwel via overschrijving (BNP PARIBAS FORTIS: BE46 0016 4899 3936) met vermelding van ploegnaam en ploegverantwoordelijke. Vergeet uw inschrijvingsformulier niet op te sturen naar Snooker Time, Langestraat 82, 9473 Welle.
  • Ofwel inschrijvingsformulier en contant geld af te geven in Snooker Time, Welle.
Vooraf inschrijven is verplicht! Inschrijven kan tot 12/09/16, behoudens vervroegde afsluiting. De inschrijving is pas definitief na storting van het inschrijvingsgeld op reknr. BE46 0016 4899 3936.

Zoals reeds gemeld: het inschrijvingsformulier moet ondertekend worden door alle deelnemers en de ploegverantwoordelijke. U bent pas ingeschreven indien het inschrijvingsformulier en de betaling door de organisatie is ontvangen. Inschrijven voor 09/09 geniet u van het goedkoper tarief, indien de betaling effectief is uitgevoerd voor 10/09.

Er zijn speciale tarieven voorzien voor -18 jarigen. Het inschrijvingsgeld bedraagt per persoon:

  +18 jaar -18 jaar
Inschrijving per persoon voor 09/09 €29 €25
Inschrijving per persoon na 09/09 €34 €30

Bij het inschrijvingsgeld is het volgende inbegrepen:

  • startgeld
  • zuipkaart twv 6 euro (te verbruiken in Jeugdcentrum Pingie op 17 en 18 september 2016)
  • camping
  • toiletten 
  • medische assistentie
  • ontbijt
  • verzekering BA  en LO voor deelnemers.

Seingeven: elke ploeg is verplicht om maximum 5 uur een kruispunt te laten bewaken door vrienden, familie of door de deelnemers zelf, ouder dan 18 jaar. De ploegverantwoordelijke is verantwoordelijk voor de goede opvolging en aanwezigheid van de seingever(s) op het toegewezen kruispunt en tijdstip. Het kruispunt en tijdstip zal kenbaar gemaakt worden ten laatste op maandag 12 september 2016.

Aandacht voor de mensen met grote tenten, mobilhomes of caravans, want de campingplaatsen hebben een grote van 5x6m.

!! De ploegverantwoordelijke moet ten laatste op 14 sept. de na(a)m(en) met geboortedatum van uw seingever(s) e-mailen naar Info@24urenvanwelle.be